Pigmenti
Pigmentne barve

Uporaba najbolj sodobne tehnologije se kaže v izjemni, visoko koncentrirani pigmentni liniji Purebeau.
Pigmenti so izdelani z odobritvijo ameriške Zvezne agencije za hrano in zdravila (FDA) in zagotavljajo dolgoročno stabilnost barv (pigmentov) in dolgo obstojnost intenzivnosti barve. Naši pigmenti se uporabljajo tako v kozmetičnih salonih kot tudi v medicinski industriji.

Izdelani so v Nemčiji po standardu ISO 9001 Certified Laboratories.

Uporaba Purebeau pigmentov je edinstvena. Kar jih loči od ostalih je popolno ujemanje barvnega sistema in povsem varna uporaba. Vse barve so testirane in ocenjene z najvišjo oceno kakovosti ''zelo dobro''.
Obstajajo različne velikosti polnjenja: 3, 5 in 10ml.

VARNOST IN HIGIENA
Pigmentne barve

Vsi mikropigmenti Purebeau so podvrženi strogemu nadzoru in ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. Vsi izdelki s pigmenti in mikropigmenti so dermatološko, alergološko in hiperalergološko testirani. Ni povezave s kakršnimi koli medicinskimi, radiološkimi preiskavami (računalniška tomografija) (»MRT«), računalniška tomografija (»CT«)). Vse barve so sterilne.

PUREBEAU je na berlinskem inštitutu HYGIENE-Institut Berlin naročil preizkus higienske in mikrobiološke varnosti svojih pigmentov in prejel stoodstotno potrditev. Nobeden od vzorcev ni pokazal niti najmanjše bakterijske ali glivične rasti (tudi po 12 dni testiranja!), kar pomeni 0 % tveganje.

Ne samo, da so bili vzorci pigmentov ocenjeni z najvišjimi možnimi ocenami (»zelo dobro/very good«), temveč je čistost naključnih vzorcev PUREBEAU pigmentov stalno testirana s strani mednarodnih uradnikov za kakovost živil, zdravstvenih inšpektorjev ter s strani inšpektorata za kakovost živil in veterino v Berlinu in so vsakič ocenjena z oceno odlično.

Nadzor kakovosti

Vsi pigmenti in mikropigmenti PUREBEAU so podvrženi strogemu nadzoru in ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. Vsi izdelki s pigmenti in mikropigmenti so dermatološko, alergološko in hiperalergološko testirani. Ni povezave s kakršnimi koli medicinskimi, radiološkimi preiskavami ((računalniška tomografija (»MRT«), računalniška tomografija (»CT«)). Vse barve so sterilne.

Dermatest

Kar zadeva dermatološko in alergološko varnost pigmentov in barv PUREBEAU microcolour, je Dermatest preizkusil celo paleto in jo ocenil z »zelo dobro«. Vsi rezultati preizkusa z obliži v skladu z mednarodnimi smernicami so bili negativni in ni bilo nobenih alergijskih ali toksično dražilnih reakcij.

Dermatest Dermatest Dermatest Dermatest Dermatest